Copyrights 2005-2019

Sinds 2005

Kantoor:

Stephan Baas Schilders

Thea Beckmanweg 31

1613 MR Grootebroek

Bezoekadres:

Industrieweg 46 j

1613 KV Grootebroek

Tel: 0228- 755138

Mob:06-41225452

Info@stephanbaas.nl

14

Spuiten

Het spuiten van muurverf geeft een heel mooi en glad resultaat. De muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht. Daardoor is er vrijwel geen structuur zichtbaar nadat de verf is opgedroogd. Het verschil met wanden en plafonds sausen is dat hierbij altijd de rollerbanen en een structuur zichtbaar zijn. Naast het zichtbaar mooiere resultaat is de snelheid waarmee het spuiten van wanden en plafonds gaat nog een bijkomend voordeel.

Naast het spuiten van wanden en plafonds bieden wij u ook de mogelijkheid om uw kozijnen, deuren, keukens, meubels etc. te spuiten. De laatste jaren heeft er een snelle ontwikkeling plaatsgevonden in de verschillende verfspuitsystemen, alle nagenoeg zonder spuitnevel. Daardoor kan het spuiten van bovenstaande onderdelen in uw eigen woning plaatsvinden.

Het werken door middel van deze spuittechnieken gaat vele malen sneller dan het werken met de kwast of roller. Wij werken dan ook met een geavanceerde spuittechniek ontwikkeld door wagner spuiten. Daardoor kunnen wij u een scherpere offerte aanbieden.

Spuit om latex te verspuiten

Verfspuit voor synthetische en watergedragen verf